Dörrmatta, Entrématta, Avtorkningsmatta, Hallmatta - Hemstädning24

Entrématta, Dörrmatta, ,Avtorkningsmatta, Hallmatta Hemstädning24

Entrémattor

Genom att använda sig av torkmattor i fastighetens entréer går det att spara både tid och pengar. Väta och grus fångas upp av entrémattan och minskar mängden smuts som dras in i fastigheten. Torkmattor går också att kombinera med andra lösningar, som till exempel skrapgaller eller skrapmattor.

Vi samarbetar med leverantörer av entrémattor, som går att leasa på årsbasis eller säsong. De finns i olika storlekar och färger. Ni bestämmer själva hur ofta de ska bytas och tvättas. Vi kan också erbjuda ett stort sortiment av entrémattor som ni köper.

Om ni redan är kund hos oss kommer vi gärna förbi kostnadsfritt och diskuterar vilka lösningar som kan vara lämpliga just i er fastighet!

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan vid behov av Entrémattor.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Fördelar Entrémattor & Logomattor

Wikipedia information om Matta

Matta En matta är en golvbeklädnad, oftast tillverkad i natur- eller konstfiber, som ull, textil, silke och bast men även plastmaterial. Många typer av mattor består av ett övre lager, en så kallad lugg som är fastsatt på ett underlag. Olika typer av matta har olika lång lugg. Mattans funktion kan vara ljud- och värmeisolerande, men även avkylande, skapa ett mjukt underlag, fungera som utsmyckning och statussymbol, vara ett liturgiskt objekt (bönematta) eller ett skydd för underlaget. Mattor förekommer i alla storlekar och är oftast kvadratiska, men andra former förekommer också, exempelvis runda. Vanligtvis ligger de fritt direkt på golvet, men det förekommer även mattor som är fastsatta på underlaget och andra, så kallade heltäckningsmattor som är skurna utifrån rummets form och täcker hela golvytan. Ibland hängs mattor som väggbonad, då definitionsskillnaden på matta och bildväv blir flytande.

Vad betyder matta?

  • något av mer eller mindre mjukt material som läggs på golv: äkta (orientalisk) matta, heltäckande matta, korkmatta, dörrmatta, brottarmatta etcetera; jämför gräsmatta; hålla sig på mattan (bildlig betydelse) behärska sig, ‘hålla sig i skinnet’; rycka undan mattan för någon oväntat få någon att hamna i ett oklart eller besvärligt läge; sopa något (till exempelproblem) under mattan låtsas som om det inte finns || -n; mattor