Om oss - Hemstädning24

hemstädning

Om oss och hur vi ser på hemstädning

Hemstädning24 är ett företag med en erfaren ledning som har ambitioner att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder. Vi är utför enbart hemstädning, veckostädning och fönsterputs åt konsumenter, med eller utan RUT-avdrag. Hemstädning24 tecknar gärna förmånliga avtal med företag och andra organisationer för att anställda enkelt ska få tillgång till hemstädning.

Vi är knutna till Almega Serviceentreprenörerna och är av Almega Auktoriserad Serviceleverantör, auktorisationen verkar för en städbransch som följer lagar och avtal.

Vår personal står i centrum för att garantera en jämn och hög nivå på våra tjänster.

Bästa möjliga personalpolitik lägger en grund för en trivsam arbetsplats och genomsyrar arbetet vi utför hos våra kunder. Vår personal utbildas återkommande i städsystem, produktval och miljö.

Vi lägger stor vikt vid kommunikation där alla som jobbar på Hemstädning24 hjälper till att skapa bra relationer med våra kunder. Till vår hjälp har vi skapat verktyg och rutiner för att enkelt fånga upp frågor och önskemål. Läs mer om våra rutiner under rubriken Garanti & policy.

Vi ser vi till att alltid rekommendera samt använda certifierade städprodukter som är miljömärkta med Svanen eller liknande. Vid inköp tittar vi alltid på faktorer som sustainability och kvalitet. Självklart åker vi alltid med kommunala färdmedel om möjligheten finns. Miljöarbetet syns i dagliga arbetet och vår personal får utbildning kontinuerligt i miljöfrågor och produkter.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du är intresserad av Hemstädning.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Wikipedia information om Städning

Städning Städning eller lokalvård innebär att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Den som utför städning yrkesmässigt kallas städare, städpersonal, hygientekniker, lokalvårdare eller hemstädare. Städning är en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer; inom vården är städning av stor vikt. Rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar. I professionella städsammanhang används många maskiner, särskilt för golvvård. Att åstadkomma ordning i en lokal kan innebära att se till att varje föremål och möbel står eller ligger på en bestämd plats. Stolar inskjuts under bord, kuddar skakas och placeras snyggt uppställda i en soffa, blommor vattnas eller ordnas fräscha och snygga i vaser, böcker ställs upp i hyllor och så vidare. Man skiljer mellan vecko- och storstädning. Vid storstädning flyttas även tyngre möbler för att möjliggöra rengöring bakom och under dem, fönster tvättas, gardiner tvättas eller byts och mattor piskas eller tvättas. Städning underlättas av ändamålsenlig klädsel, som till exempel skyddande förkläde med stora fickor. Städning har förenklats under åren allt eftersom modernare apparater för städning tillkommit, som exempelvis dammsugaren. Innan den fanns fick man städa genom att sopa noggrant och sedan skura golvet. Många gånger fick man också sitta på knä med en borste och trasa och rengöra. I Sverige finns en standard för fastställande och bedömning av städkvalitet, SS 627801.