Trappstädning - Prisvärda & kompletta tjänster - Hemstädning24

Trappstädning - Prisvärda & kompletta tjänster - Hemstädning24

Är ni i behov av trappstädning?

Vi erbjuder såväl små som stora fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning. Med utbildad professionell personal lämnar vi ett skinande rent resultat efter oss.

En välstädad trappuppgång ger inte bara ett positivt intryck för besökare utan motverkar också slitage. Vår målsättning är att skapa ett långt och varaktigt samarbete med dig som nöjd kund. Vi levererar kundanpassade städtjänster där kvalité, kontinuitet och serviceanda står i fokus.

Välkommen att kontakta oss !

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan vid behov av Trappstädning.

Arbete med mopp Trappstädning

Wikipedia information om Städning

Städning Städning eller lokalvård innebär att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Den som utför städning yrkesmässigt kallas städare, städpersonal, hygientekniker, lokalvårdare eller hemstädare. Städning är en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer; inom vården är städning av stor vikt. Rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar. I professionella städsammanhang används många maskiner, särskilt för golvvård. Att åstadkomma ordning i en lokal kan innebära att se till att varje föremål och möbel står eller ligger på en bestämd plats. Stolar inskjuts under bord, kuddar skakas och placeras snyggt uppställda i en soffa, blommor vattnas eller ordnas fräscha och snygga i vaser, böcker ställs upp i hyllor och så vidare. Man skiljer mellan vecko- och storstädning. Vid storstädning flyttas även tyngre möbler för att möjliggöra rengöring bakom och under dem, fönster tvättas, gardiner tvättas eller byts och mattor piskas eller tvättas. Städning underlättas av ändamålsenlig klädsel, som till exempel skyddande förkläde med stora fickor. Städning har förenklats under åren allt eftersom modernare apparater för städning tillkommit, som exempelvis dammsugaren. Innan den fanns fick man städa genom att sopa noggrant och sedan skura golvet. Många gånger fick man också sitta på knä med en borste och trasa och rengöra. I Sverige finns en standard för fastställande och bedömning av städkvalitet, SS 627801.

Synonymer till städa

  • göra rent, rengöra, röja upp, feja, göra iordning, ordna, snygga upp, plocka undan, stöka, damma, sopa, dammsuga, torka av, blankskura, dammtorka, plocka i ordning, rensa, röja, snygga, uppsnygga