Butiksstädning | Vi städar din butik - Hemstädning24

Butiksstädning - Vi städar din butik - Hemstädning24

Är ni i behov av butiksstädning?

Ingen butik är den andra lik, vi skräddarsyr ett städschema tillsammans med er. En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning förutsätter god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. En renstädad och fräsch butik ökar din konkurrenskraft och gör att kunderna gärna kommer tillbaka.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan vid behov av Butiksstädning.

Butiksstädning

Wikipedia information om Butik

Butik Butik, affär eller äldre handelsbod är en lokal avsedd för detaljhandel. I en butik av äldre modell finns varorna bakom en disk, där personalen samlade ihop varorna åt kunderna. I en självbetjäningsbutik kan kunden vandra runt mellan varorna, och betalar i en kassa. Självbetjäningsbutiker för dagligvaror kallas snabbköp. En flaggskeppsbutik är en kedjas största eller mest marknadsförda butik, ofta med kedjans hela varusortiment och ofta belägen på en framträdande adress, i Stockholm t.ex. i den så kallade gyllene triangeln. I många branscher har de fysiska butikerna allt mer fått konkurrens från inköp gjorda över Internet. En klädbutik eller klädaffär är en butik där man kan handla kläder, såsom jackor, byxor och tröjor. Många klädbutiker är försedda med provhytter. Några kända klädaffärer är buktikskedjorna H&M, Vero Moda, Gina Tricot, JC, Kappahl, Cubus och BikBok.

Synonymer till butik

  • affär, butik, boutique, shop, handelsbod, bod, kiosk, magasin, försäljningsställe, snabbköp, varuhus