Städhjälp – Erfaren hjälp med städning i hemmet - Hemstädning24

hemstädning

Städhjälp

Enkelt och rent

Som kund hos oss är det du som bestämmer vad som ska städas och i vilken omfattning. Meningen är ju att du ska njuta av att ha rent och snyggt på dina villkor men att vi står för kunskapen och utförandet. Du bestämmer omfattningen av din städhjälp tillsammans med oss. Alla moment är tydliga och genom vår checklista är det lätt för vår städare och dig som kund att kontrollera vad som är utfört.

Alltid samma städare

Du vill veta vem du släpper in i ditt hem och att det är någon du kan lita på, därför har du alltid samma städare. Vår personal ska ha bra referenser när de anställs och självklart inte finnas med i brotts-registret.

Kollektivavtal

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Vår personalomsättning är mycket låg beroende på att vi har noggranna rekryteringsrutiner och noggrann urvalsprocess. Alla nyanställda genomgår en utbildning och har en handledare med sig vid de första uppdragen för att kvalitetssäkra städningen. Bra med personal som trivs och bra för våra kunder som alltid har samma städerska. Assista tecknar kollektivavtal med Almega Hemserviceföretagen.

Ditt startpaket

Som kund till återkommande städhjälp i Stockholm och Malmö ingår, vid behov, ett startpaket med microfiberdukar. Med rätt utrustning på plats kan våra städare göra ett proffsigt jobb och mellan våra besök underlättas även din städning.

Rengöringsmedel ingår

Vid återkommande städhjälp ingår rengöringsmedel som uppfyller våra hårda krav. Produkterna är märkta med Svanen och EU Ecolabel och är framtagna för proffesionellt bruk. Städerskorna har med sig rengöringsmedlen i färdiga och rätt doserade behållare speciellt anpassade för för städhjälp.

Uppföljning av städhjälp

Kontakten med din städare är viktig men vi jobbar även med ett kontinuerligt uppföljningssystem.

Efter varje städning kommer du att få ett sms som du enkelt svarar på genom att trycka ”2” om du vill bli kontaktad . Vi hör av oss snarast på telefon och lyssnar på dina frågor och synpunkter och om du inte är nöjd så löser vi problemet.

Självklart går det bra att nå oss direkt via telefon eller e-post.

Dina nycklar samt sekretess

Vi på assista vet vad trygghet betyder för våra kunder, därför har vi mycket tydliga säkerhetsrutiner.

Nycklar

Innan din första städning får du en kvittens på överlämnad nyckel med id-nummer.
Din nyckel märks upp med en polisbricka samt vår företagsadress. Din städare undertecknar ett internt kontrakt med tydliga rutiner gällande ansvar och rutiner.

Sekretess

Att släppa in utomstående i sitt hem är att visa ett stort förtroende. Innan din första städning upprättar vi ett sekretessavtal. I avtalet förbinds våra anställda att inte delge utomstående information om inventarier, konstföremål eller koder till larmcentraler.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du är intresserad av städhjälp.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Här läxar städexperten upp Tilde och Peter – Nyhetsmorgon (TV4)

Wikipedia information om Städning

Städning Städning eller lokalvård innebär att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Den som utför städning yrkesmässigt kallas städare, städpersonal, hygientekniker, lokalvårdare eller hemstädare. Städning är en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer; inom vården är städning av stor vikt. Rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar. I professionella städsammanhang används många maskiner, särskilt för golvvård. Att åstadkomma ordning i en lokal kan innebära att se till att varje föremål och möbel står eller ligger på en bestämd plats. Stolar inskjuts under bord, kuddar skakas och placeras snyggt uppställda i en soffa, blommor vattnas eller ordnas fräscha och snygga i vaser, böcker ställs upp i hyllor och så vidare. Man skiljer mellan vecko- och storstädning. Vid storstädning flyttas även tyngre möbler för att möjliggöra rengöring bakom och under dem, fönster tvättas, gardiner tvättas eller byts och mattor piskas eller tvättas. Städning underlättas av ändamålsenlig klädsel, som till exempel skyddande förkläde med stora fickor. Städning har förenklats under åren allt eftersom modernare apparater för städning tillkommit, som exempelvis dammsugaren. Innan den fanns fick man städa genom att sopa noggrant och sedan skura golvet. Många gånger fick man också sitta på knä med en borste och trasa och rengöra. I Sverige finns en standard för fastställande och bedömning av städkvalitet, SS 627801.