Hemstädning Gustavsberg - Städhjälp är vår specialitet - Hemstädning24

Välkommen till Hemstädning24 din städhjälp i Gustavsberg

Hemstädning24 har välutbildad personal i Gustavsberg som arbetar med tydliga arbetsbeskrivningar och checklistor.

Vårt främsta mål är att alltid leverera hemstädning och städhjälp med hög och jämn kvalitet. Att beställa vår städtjänst ska vara enkelt och tryggt.

Välutbildad och erfaren personal

Kompetent och erfaren personal som utför sitt arbete omsorgsfullt och med respekt.

Kontroll i belastningsregistret

Alla anställda är kontrollerade i belastningsregistret.

Alltid samma städare

Vi lovar att samma städare kommer till dig varje gång, tryggt och enkelt.

Hitta rätt städhjälp i Gustavsberg

Hemstädning24 är ett företag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att just din städning utförs med trygga, väl inarbetade rutiner. Självklart är det samma städerska som kommer, gång efter gång.

Hur blir man städare?

För att bli professionell städare krävs att du genomfört en teoretisk och praktisk utbildning som ger dig ett yrkesbevis som städare.
Andra områden Hemstädning24 kan hjälpa till med i Gustavsberg:

Kontorsstädning
Kontorsstädning Gustavsberg. Vår kontorsstädning är alltid prisvärd och skapar alltid en trevlig arbetsmiljö. Kompetent personal och effektiva arbetsmetoder.

Flyttstädning
Flyttstädning Gustavsberg. När du köper en bostad skrivs det vanligtvis in i köpekontraktet att säljaren har skyldighet att flyttstäda bostaden.

Byggstädning
Byggstädning Gustavsberg innebär att man avlägsnar gips, spån och annat som blivit kvar efter ett nybygge eller en mindre renovering.

Hemstädning
Du bestämmer omfattningen av din hemstädning Gustavsberg tillsammans med oss.

Entrémattor
Entrémattor Gustavsberg och dörrmattor har många användningsområden då den både fungerar som en matta som ska skrapa av smutsiga skor och fånga smuts.

Hur städar man?
Hur städar man bäst i sitt hem? Här får du svar på hur du enkelt håller rent hemma.

Effektiva städtips

Enkla men effektiva städtips för hushållet som gör städningen av hemmet snabbare och mer effektiv.

Vad är rutavdrag?
Vad är rutavdrag? Rut står för rengöring, underhåll och tvätt och innebär att du som privatperson kan göra skatteavdrag för arbetskostnaderna.

Belastningsregistret
Alla anställda är kontrollerade i belastningsregistret.

Fastighetsservice
Fastighetsservice Gustavsberg för företag och fastighetsägare. Inre och yttre skötsel, städning eller att laga det som är trasigt - vi ser till så att din fastighet och dina ...

Trappstädning
Trappstädning Gustavsberg för en ren och trivsam känsla. Trappstädning innebär att entréer och trapphus ska vara rena, trivsamma och trygga.

Utbildning Städare
Utbildning Städare Gustavsberg. Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY, utfärdar yrkesbevis för den som genomgått kurs/grundutbildning för städyrket ledd av SRY-diplomerad handledare.

Golvvård
Golvvård Gustavsberg. Varför ska jag utföra golvvård? Ett golv som inte har något skydd kan vara svårt att hålla rent.

Storstädning
Storstädning Gustavsberg. Utförd av proffs. Ett par gånger per år kan det vara på sin plats att göra en storstädning. Utbildad personal med kollektivavtal, fast pris och kvalitetsgaranti.

Fönsterputsning
Fönsterputsning Gustavsberg. Behöver du hjälp med din fönsterputs? Vi erbjuder bästa möjliga fönsterputsning och gör jobbet snabbt effektivt och noggrant.

Industristädning
Industristädning Gustavsberg. Vänder sig till företag, och verksamheter med produktionsyta och/eller lager. Alltifrån tillverkande industri, till logistikföretag, laboratorier.

Mattvätt
Mattvätt Gustavsberg. Professionell och miljövänlig mattvätt. Vi erbjuder konkurrerande priser och kostnadsfri avhämtning och avlämning.

Offert städning
Offert städning Gustavsberg. Vi hjälper dig med alla typer av städning oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Visningsstädning
Visningsstädning Gustavsberg - Vi utför ordentliga och grundliga visningsstädningar som ger ett gott intryck vid visningen.

Lokalstädning
Lokalstädning Gustavsberg. Vi utför städning åt företag, föreningar som är i behov av lokalstädning för affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage.

Butiksstädning
Butiksstädning Gustavsberg. Med hög kvalité till rätt pris. Vi utför butiksstädning med miljövänligt städmaterial och kvalitetsgaranti på utfört arbete.

Dödsbostädning
Dödsbostädning Gustavsberg. Vår städfirma utför dödsbotömning och vår tjänst är så total att ni inte ska behöva tänka eller fokusera på städningen.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som städare Gustavsberg genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.

Hemsida för städföretag
Hemsida för städföretag i Gustavsberg. En egen hemsida för ditt städföretag. är en viktig del av marknadsföringen av dina städtjänster. Det gäller att skapa trafik till den och att den ger dig ..


Städfirma i Gustavsberg

Obs!!! vi listar alla städföretag inte bara samarbetspartners.
  • lucystad 1 300x200

  Lucystäd

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Miljö-Framtid AB

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Vellinge Städservice

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  STÄDAB

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Alert Senior Göteborg

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  AG Express Städservice

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  B-K Städ AB

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Johans Renhet och Hälsa AB

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Städpojkarna Väst AB

  • Hemstädning, Städhjälp, Städtjänst, Hjälp hemma

  Easy Clean Syd AB

Lediga jobb inom hemstädning


Synonymer till städning
rengöring, städarbete, lokalvård, uppsnyggning, upprensning, undanplockande, hushållsbestyr, röjning, skurning

Wikipedia information om Städare

Städare Städare, eller kvinnligt städerska, är en person vars huvudsakliga arbetsuppgift är att städa. I Sverige används formellt ofta termen lokalvårdare, men termen städare används ofta informellt och särskilt i finlandssvenskan formellt. Städare är ett traditionellt kvinnoyrke, men på senare tid har fler män börjat arbeta som städare. Ordet lokalvårdare förekommer i svenska media för första gången 1966.Städare kan vara anställda av städföretag eller direkt av uppdragsgivaren. Yrkesmässig städning utförs på arbetsplatser och i offentliga miljöer, men även i privathem. Att arbeta som städerska kan vara ett första insteg på arbetsmarknaden, som leder vidare till andra arbetsuppgifter. Exempel på olika sorters städning: Flyttstädning Grundstädning eller ”första gångs”-städning Kontinuerligt återkommande städning Byggstädning Specialstädning (till exempel väggtvätt eller fönsterputs)Städning är den vanligaste formen av husarbete, som berättigar till så kallat RUT-avdrag. Skatteavdraget fungerar så att kunden betalar hälften av arbetskostnaden till städföretaget som utför arbetet. Efter avslutat arbete får städföretaget resten av arbetskostnaden från Skatteverket. I samband med införandet av skattereformen RUT-avdrag för hushållsnära tjänster har även en bransch som förmedlar tjänster, som exempelvis städning, mellan leverantörer och privatkunder etablerats på den svenska marknaden. Enligt en undersökning publicerad i tidningen Du & jobbet är lokalvårdare ett av de yrken som har högst antal sjukpenningdagar. Undersökningen finns omskriven i en artikel på metro.se.

Wikipedia information om Gustavsberg

Gustavsberg Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg har haft en stor inflyttning och tätorten har vuxit i flera år. I väster ligger tätorten längs Farstaviken på Värmdön och bebyggelsen har under årens lopp utökats mot öster kring Torsbyfjärden. Separata orter som Mörtnäs, Hemmesta, Torsby och Grisslinge har vuxit ihop med Gustavsberg. Öarna Farstalandet och Ormingelandet har på grund av landhöjningen vuxit ihop.

Anlita professionell städhjälp i Gustavsberg

  Har du ett företag?

  Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

  Anslut ditt företag idag!