Referenser - Hemstädning24

referenser

Camilla

”Mycket god kontakt med företaget, lätt att nå vid frågor. I helhet mycket nöjd med allt, trevlig personal, gott utfört arbete och bra pris.”

Dira & Niklas

”Vi är mycket nöjda med städningen som vi får varje vecka, lätt att få kontakt om man har synpunkter. Vårt hem är skinande rent och vi är mycket nöjda..”

Pia Nordström

”Jag är verkligen nöjd med er insats i mitt hem. Personalen har varit otroligt duktiga.”

Mathias Elmerstad

”Fungerar mycket bra”

Ellinor Heiroth

”Jag och min familj anlitar Hemstädning24 till hemstädning varannan vecka och är mycket nöjda. Förutom att vi är väldigt nöjda med städresultatet uppskattar vi den flexibilitet som är möjlig inom ramen för hemstädningen. Utöver de städmoment som ingår i den vanliga städningen har vi vid vissa tillfällen även lagt strykning. Det har aldrig varit några problem att lägga till eller dra ifrån tjänster, och det har heller aldrig varit några problem de gånger vi har behövt byta dag eller ta en paus i städningen på grund av semester eller dylikt.
All kontakt med Hemstädning24s personal har också alltid varit mycket smidig och trevlig. Detta gäller både de två städare som kommer till oss varannan vecka och den övriga personal som vi har kommit i kontakt med.Sammanfattningsvis upplever vi Hemstädning24 som ett seriöst, lyhört och framför allt mycket prisvärt städföretag som varmt kan rekommenderas.
//Ellinor”

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du är intresserad av Hemstädning.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Hemstädning Stockholm HemMiljö

Wikipedia information om Referens

Referens Referens är relationen mellan två objekt, där det ena utgör eller anger någon form av koppling till det andra. Ett sådant objekt kan till exempel vara en källhänvisning i en text vid referat eller citat av en annan text. Även en person kan fungera som referens, vid styrkandet av ett förhållande.